5 nov. 2013

Julkort i vitt och silver

Hej på Er Emoji

Då var det dags för mig att få äran att dela med mig av något nytt igen.

Julen börjar närma sig allt mera så just nu håller jag på med en del olika julkort.

Dessa kort som jag delar med mig av i dag är i grunden vit cardstock och sedan silverpapper från Panduro. Sen har jag använt mig av en Spellbinders som heter ”Gold  Majesty Circles” och även två olika Spellbindershörn.  Sedan har jag vevat ut olika blad, kvistar och julblommor i samma vita cardstock och silverpapper som jag använt till själva kortet. Lite vita pyntbär och kristallpärlor har jag också med. Den superfina jultextstämpeln Med önskan om en fröjdefull jul är självklart från Pysseldags och så är även den underbart fina och personliga textstämpeln som jag har på baksidan.Hoppas att ni gillar och ha det så bra alla ihop Emoji
 Hälsningar & kramar från Lilla Pyssel Inger Emoji


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!