7 nov. 2013

En het jul?

Hej!

Nu smyger jag in ett julkort igen. Den här gången i lite hetare stil med en motivstämpel från KennyK.Mönsterpapper från BoBunny och en röd cardstock.
Dekorationen är en röd spets och så har jag använt en kantstans från EK Success arrow på ena kanten.Jag har stämplat merry christmas på ett 4cc-papper och sedan lagt en matta av röd cardstock bakom. Jag gillar verkligen typsnitten på den här stämpeln. Den finns i både gummi och som digi.


Digistämpeln Mistletoe från KennyK har jag färglagt med.... Copics! Vilken överraskning, eller? :-) Det är helt underbara röda färger som finns i copics och jag använde mig av R59, 46, 27 och 14 till kläder och stövlar. 


Jag har testat Frantage från Stampendous för första gången. Här har jag använt shabby green embossing enamel. Jag drog först med min genomskinliga stämpeldyna på pappret, tog en liten sked och hällde på pulvret. Sedan värmde jag med embossingfönen från undersidan tills det smälte. Jag tog en liten bit i taget, från början hällde jag på lite här och där men då "rymde" pulvret för mig och hamnade där jag inte ville ha det. Jag kommer definitivt att använda det fler gånger.


Ja det var allt för idag! Kom ihåg vår novemberutmaning som jag är ansvarig för! Du hittar länken längst upp till vänster i vår blogg, där det står Tävling.

Ha en fin dag! 
Kram Rosa


8 kommentarer :

 1. Så snygg!!! Otroligt fin färgläggning!

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt, och det blev sååå fint med texten på sidan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir alltid bra när vi har scrapträff, eller hur :-) KRAAAM

   Radera
 3. Supersnyggt! Motivet är så coolt. Jag har oxå börjat med Frantage visst är det skoj =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det är himal skoj när man får till det :-D

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!