14 nov. 2013

Christmas is sharing and caring

Hej!

Den här veckan så har jag också en KennyK-stämpel som motiv men en något "snällare" variant än förra veckan :-) Men den här var otroligt pillrig att färglägga med alla små detaljer på kassarna. Men det gick bra med hjälp av en bra lampa.


Jag har utgått från en skiss som var med i Ett Trykks julspecial. Materialet är Maja designs julpapper, en julstjärna gjord med hjälp av en die från Magnolia och den fina snöflingebården kommer från MemoryBox.


Jag har färglagt Madison Attitude från KennyK med Copics. Här är färgerna jag använt:
Hud: E13, 11, 00, 000 och R20
Hår: E 57, 55, 53, 51, 50
Mössa och jacka: R 59, 46, 27
Skor och halsduk: G99, 94, 24
Byxa och tröja: E 74, 71, 70

Runt motivet har jag dekorerat med Frantage shabby White.Den stämpel från Pysseldags som jag använt är från förra julens kollektion och heter Christmas is Sharing & caring. Även här hamnade det lite Frantage :-) Till den här kassbärande bilden hade kanske texten "Christmas is sharing and carrying" varit mer rätt, hihi!På snöflingebården har jag först tejpat med dubbelhäftande tejp, kört den genom min Big shot och sedan pillrat loss tejpen och öst på glitterpulver och gnuggat in det. Det syns givetvis inte på bilden, jag vet inte vad för slags belysning man ska ha för att det någon gång ska bli bra...

Jag hoppas att ni inte har missat att det händer en massa saker här i bloggen och i shoppen! Det är 15% rabatt på alla stämplar fram till söndag för att fira Pysseldags 3 års dag! En freebie kom igår kväll eftersom vi spräckt 125 000 besökare i bloggen och så har vi ju tävlingen som jag håller i under november, missa inte den! Klicka på tävling längst upp till vänster för att komma till det inlägget.

Ha nu en fin dag!
Kram Rosa
 
 

4 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!