12 okt. 2013

Totalt diggi :)

Idag visar jag tre helt digitala kort.

Jag tycker de flesta stämplar fungerar utmärkt som diggis stämplar, som dessa bl.a.
Jag har använt mig av:

Hjärtan på rad
Nu i juletid...
Julkärve
Julset digitalt
Nisse bakar
Julstök

Ja ska visa hur jag använder de digitala stämplarna, men just i skrivandets stund har jag problem med min internetuppkoppling, så jag sitter vid min iPad . Och den är inget vidare att använda till blogginlägg...

När jag använder digitala stämplar, har jag Word.
Infogar bild,
ändrar storlek,
ändrar figursättning,
och lägger den där jag vill ha den på min  Word sida.
Infogar ny bild, gör om samma på alla bilder jag lägger in, och roterar och ändrar till det så det blir som jag vill.
Skriver ut. Jag har en Lexmark laser skrivare och den kan skriva ut på 4cc papper, och det fungerar jättebra att färglägga med Promarkers på utskrifterna utan att det smetar ut sig!

Så här är tre st kort, enbart med digitala stämplar. Jag har färglagt med mina Promarkers, klippt ut utskrifterna, dessa tre korten hade jag skrivit ut på samma A4-papper. Distressat runt kanterna, och monterat de med distanskuddar på ett vanligt enfärgat CS.
Glittrat till med stickles, ritat till linjer med en liten tunn svart penna.

 ***


 ***


***
Kramar Pernilla

2 kommentarer :

 1. Dom är så fina!!! <3
  Kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh åh tack så mycket Nilla <3
   Kramelikram Pernila

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!