10 okt. 2013

Sjungande små tomtenissar

Hej!

Förra helgen hade vi DT-träff som ni säkert redan läst i bloggen. Det var så mysigt! Vi planerade framtiden och Ciza lärde oss lite olika tekniker att använda både stämplar och färger. Men det kommer ni att få se mer av en annan gång för idag tänker jag visa ett julkort jag gjort med Nillas sjungande nisse och en av de nya julstämplarna!

Jag har använt mig av torrembossing (igen) med hjälp av en embossingfolder från Provocraft. Det är ett 4CC-papper som jag embossat snöflingorna på. Jag har chalkat kanterna med distress ink walnut stain. En tunn strimma med Stickles star dust har jag också lagt runt kanterna.


Här är en närbild på textstämpeln som precis har kommit ut i gummi. Finns även i digi-format så klart.En liten närbild även på tomtenissarna! Jag har färglagt Nillas sjungande nisse i tre exemplar med Copics och så har jag duttat med en vit penna för att få lite mera liv. Alla är monterade med 3D-kuddar. Den här nissen hittar du på julkitet (11 olika gummistämplar med exklusiva Nillamotiv) som går att förbeställa fram till den 15 oktober för 299 kr!


Jag har gjort kortet i formatet 15x12 cm och med bigningen uppåt, tycker att det blir finare då. Jag har även använt mig av digistämpeln Noter. Den figurklippte jag och monterade även den med 3D-kuddar (från Biltema).


Det var allt för mig idag! Hoppas du hittat lite inspiration att göra ett lite annorlunda julkort :-D

KRAM Rosa1 kommentar :

  1. Å vilket fint kort! Gillar den embossade bakgrunden också.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!