17 okt. 2013

Låt mig få tända...

Idag blir det lite flirt med dålig humor :-)

Jag har bland annat altrat en tändsticksask och på den har jag satt en av de nya julstämplarna i form av en bock. Eftersom jag bor i Gävle kunde jag inte låta bli att skoja lite, även om jag tycker att "traditionen" att elda upp den otroligt vackra halmbocken är vedervärdig.
Jag har färglagt Nillas julbock (som finns i både gummi och digi) med Copicpennor och monterat den med 3D-kuddar. Jag har använt en del av stämpeln Låt mig få tända ett ljus. Just i det här fallet har jag använt mig av digistämpeln och har helt enkelt beskurit stämpeln och skrivit ut den. Punkterna har jag lagt till själv med en svart penna.


På baksidan har jag använt samma papper som på framsidan (Dovecraft). Här har jag stämplat lite svagt på ett 4CC-papper med min nya handgjord av-stämpel och färgat in med lite distress ink.Jag har också gjort ett julkort i CAS-stilen (Clean and simple). Den fina lingonkransen har Nilla ritat och den är med i julkitet men går också att beställa enskilt. Texten är också från årets släpp av julstämplar.


Jag har färglagt med Copicpennor och så har jag lagt ett lager glossy accent på alla lingon.


På insidan har jag stämplat med min personliga God Jul-stämpel. Hur smidigt som helst! Jag ritade lite streck runt med röd Distress Marker.


Jag har embossat en bit vit cardstock med snöflingefoldern från Provocraft. Den är monterad med låga distanskuddar och så har jag även monterat kransen och textstämpeln med lite högre distanskuddar.Det var allt för mig idag! Ha en bra dag!
Kram RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!