31 okt. 2013

Kramkort

Hej!

Det blir kramigt i bloggen idag. Jag har gjort ett kort till en arbetskamrat som är sjuk och så här ser kortet ut.


Jag har använt Maja Designs mönsterpapper från kollektionen Vintage Spring Basics.Stämpeln är den mycket användbara "detta kort innehåller en kram". Jag har den i både gummivariant och digivariant. Just här har jag använt mig av digivarianten för jag ville ha den i lite mindre storlek.Motivet är en digistämpel från Elisabeth Bell och jag har färglagt med Copicspennor.
Runt om kanten har jag stämplat med en gummistämpel från Stempelglede Vintage garden.


 
På insidan finns digistämpeln Krya på dig.


Kortet framifrån. En liten kakservett och små utstansade blommor med en halvpärla i fick bli dekorationerna.

Det var allt för i dag, men kom tillbaka imorgon för då drar vi igång en liten utmaning! Missa inte det.

KRAM Rosa
 
 

1 kommentar :

  1. Ett mycket snyggt kort och så fint färglagt.
    Kram Ulla

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!