13 okt. 2013

Julkort i silver och vitt

Hej på er Emoji

Då var det måndag och åter dags för mig att bjuda på ett nytt DT-gästalster.

Julen är inte allt för långt undan så det är snart dags att börja att planera och sätta i gång med min julkorts-tillverkning. Det fick bli en helt underbar textstämpel från Pysseldags som jag har använt på årets första julkort.Det är gjort med vit cardstock och silverpapper. (Silverpapper har jag köpt hos Panduro)

Jag har använt mig av Spellbinders som heter ”Radiant Rectangles”
När själva basen var klar stansade jag ut lite blad och blommor och gjorde en blomdekoration.
Som det där lilla extra så limmade på några pyntbär och blingpärlor.

Jag måste också får skryta lite av min nya personliga stämpel som också kommer  ifrån Pysseldags. Den är bara så himla snygg och det är supertrevligt att ha en egen personlig stämpel som det där lilla extra ;)


Stämpelmotiven har jag stämplat med ”Distress Ink” och färgen heter ” Weathered Wood”

Tusen tack för titten och ha det bra Emoji


Hälsningar & Kramar från Lilla Pyssel  Inger Emoji


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!