23 okt. 2013

Grattiskort med fem olika stämplar

En kollega på jobbet fyllde nyss 40 år och jag gjorde ett kort i lite murriga höstfärger till honom :-)
Dessa Pysseldags-stämplar fick plats på kortet:
"Grattis"
"Siffror"
"Klocka"
"Kaffefläck"
"Personlig stämpel"
De fyra första stämplarna finns både i digitalt utförande och som gummistämplar.


Grunden är ett svart CS 15x15 och på det har jag limmat fast två mönstrade papper som jag ruggat upp lite. På det ena stämplade jag med klockan några gånger. Över detta satte jag två mönstrade papper som fick bli som en ficka för tagen. Distanskuddarna under har jag monterat så att tagen sitter lite snett i fickan. Jag fäste ett orangevitt pappers-snöre i överkanten på fickan och i det hängde jag en metallfjäril. Fjärilen satte jag först på ljust CS och sen fyllde jag i med lite vit  penna så att den skulle framträda bättre i allt det murriga :-) I nederkanten limmade jag fast ett orange band som jag först färgade in lite mörkare och sen piffade till med brunt Stickles-glitter.
Jag klippte ut en stjärna i ett ljusare mönsterpapper från samma serie som övriga mönsterpapper. Den satte jag sen på svart CS och jag glittrade i bådas ytterkanter. På detta satte jag en rund glittrad CS där jag stämplat med siffrorna.

Till tagen har jag använt orange CS, svart CS och det lite ljusare mönsterpappret. Grattis-stämpeln sitter först på ett orange CS, vilket jag glittrat kanten på, limmat upp på svart CS och satt fast på tagen med distanskuddar. Jag stämplade med kaffefläcken ett antal gånger runt om och fyllde i med brunt Stickles-glitter här och var. Jag brunchalkade en bit spets som jag satte mitt på och fyllde i håligheterna med brunt Stickles-glitter.

Min personliga stämpel i gummi :-)
Kan beställas i flera olika varianter här: "Personliga stämplar"
 
Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!