7 okt. 2013

Bokbox i härliga höstfärger

Jag heter Inger Elise Hjelm fast inom Scrapvärlden så går jag under Lilla PysselInger .

Jag har en Facebooksida där jag delar med mig av mina alster som jag gör, mallar, tutorial, länkar och lite annat smått och gott . Ni hittar mig här : https://www.facebook.com/LillaPysselInger

Fick en fråga av Ciza om jag kunde tänka mig att var gäst DT under oktober månad och vilken ära det är så självklart så svarade jag ja Emoji

Mitt första gäst DT-alster är en Bok-Box. Fick en underbar stämpel av Ciza där det stod skriften ”HöstHälsningar” och tyckte därför att en Bok-Box blev perfekt till detta. Hösten bjuder ju också på så många underbara färger, som är så trevliga att arbeta med.

 Dom flesta bladen är gjort från en dies som heter Cherry Lynn Designs Dies "Olive Branches". Den fina swirvelen är också ifrån Cherry Lynn Design. Ett annat blad som jag använt mig av är från Joy och heter "Bille´s Flourishes” . Själva BokBoxsen är gjort av bruna och vita cardstock och jag har använt mig av tre  stämplar där alla är från Pysseldags .
Några få bruna rosor, pyntbär och vita pärlor är också med. Som en fin liten dekoration så har jag limmat fast en fågel .Vill du testa på själv att göra en Bok Box så har jag använt mig av en tutorial som kommer ifrån Tina.

Tusen tack för mig och hoppas att ni gillar Emoji


Hälsningar & Kramar från Lilla Pyssel Inger  Emoji


1 kommentar :

  1. Åh vad snyggt Inger! Jättekul att du är gästDT! Kram Rosa

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!