3 okt. 2013

Adventstid

Hej!

Jag bjuder på ett adventskort idag. Kortet är gjort efter en skiss i den norska tidningen Julehilsen (ett specialnummer av Ett Trykk). Måttet på framsidan är 6x5 tum. Jag har gjort kortet i stilen CAS (Clean and Simple).

Mönsterpappren är från Whimsy Stamps och heter Winter frost. Övrigt papper är vit cardstock och 4cc-papper.


Jag vet inte vad Magnoliastämpeln har för namn, men jag kallar den Tilda med ljus. Hon är färglagd med Copicspennor i grått och lila. Runt kanten har jag stämplat med en swirl från Panduro i färgen milled lavender.Jag har använt en del av Adventstid-stämpeln på framsidan. På insidan av kortet har jag satt hela sångversen.Kortet lite från sidan:


De enda dekorationerna som är med är några halvpärlor och glitterlim runt kanterna på pappren vilket tyvärr inte syns på bilden.

I helgen har vi i designteamet en träff hemma hos Ciza, det ska bli så roligt att få träffas igen och få pyssla tillsammans!

Ha en fin dag! Kram Rosa1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!