25 sep. 2013

Till en vän

Idag visar jag ett fodral-kort som jag gjort till en vän som behöver lite uppmuntran :-)
Jag har använt blått CS med relief-prickar som grund, både till fodralet och kortet där i. På fodralet sitter ett gul-blått papper med ett mönster som liknar gamla kakelplattor :-). På kortet satte jag ett gult CS där jag piffat till överkanten med hjälp av en Martha Stewart-stans, sen klippte jag ut det blåa CS efter mönstret som blev. Det gulmönstrade pappret klippte jag också till efter mönstret. Sen duttade jag Liquid Pearls i några av håligheterna. Längst upp gjorde jag hål och trädde ett smalt blått band där i.

På utsidan finns den fina "Njut av stunderna som får dig att le" som fick bli en rektangulär skylt med chalkade kanter. Nedanför den satte jag en ljuvlig favorit-hÄngla som jag färglagt med Promarkers och pyntat med lite Stickles-glitter. Uppe i vänstra hörnet limmade jag fast tre röda stjärnor och duttade lite glitter på de blå stjärn-spetsarna. 
På insidan sitter Nillas "Krans" som jag färglagt med Promarkers i blåa toner. Jag har duttat lite Liquid Pearls på blommorna och glittrat den gula fjärilen i kransen. Hjärtat ritade jag upp på ett tjockt papper, klippte ut, färglade med Promarkers och glittrade med Stickles. 
 
Kramar
Linda
 
 

3 kommentarer :

  1. Jättefin och härliga färger!
    Kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Ja ibland kan man behöva lite uppmuntran och det var ett jättefint kort härliga färger.
    Kram Ulla

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!