2 sep. 2013

Sommarlovsflicka

Nu har jag återigen fått äran att vara gäst-DT hos Pysseldags, det är superkul!

Jag börjar med att blogga ett sommarkort med den passande Pysseldags-stämpeln "Sommarlov" tillsammans med en Gorjuss-flicka på en gunga. På kortet har jag fäst båda stämpelmotiven med 3d-kuddar och grenen är gjord av chipboard, det blir mycket mer levande med olika nivåer.


De mönstrade papperna är från MME-stella rose och Echo park-sweet day, vimplarna fån Crate.


Jag älskar blommor och såklart måste kortet prydas av ett par, dessa orangea prästkragar har jag sparat lääänge (för att klappa på) men nu var jag tvungen att låta dem gå, för visst passar de på ett sommarkort?


Gorjuss-fickan har jag färglagt med Copics och sedan skurit ut. Jag använder en siluettsax till de yttre detaljerna och sedan en skalpellkniv till de inre.

Nästa måndag visar jag upp ett alter-projekt hoppas ni kikar in då ;)Ha det gott!  


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!