19 sep. 2013

Snöflingor är vinterns fjärilar

Hej!

Jag blev så sugen på att göra ett julkort, fast det blev nog mer ett vinterkort som kan användas när som helst istället :-)


Jag har använt mig av mönsterpapper från Papirdesign "Vintertid" och röd cardstock.


Mimosa från Bildmålarna är färglagd med Copicspennor på 4CC-papper 250g.Textstämpeln är en av mina Pysseldagsfavoriter: Snöflingor är vinterns fjärilar. Det är en gummistämpel, det finns några kvar i lagret så passa på! Den finns även som digistämpel.På kanten satte jag en snöflingebård, det är en die från Joy! och så har jag lagt på Stickles star dust över hela bården. Det är även stickles längs med kanterna på pappren. Kvistarna är en punch från Martha Stewart.

Ha en fin dag så ses vi nästa vecka!
Kram Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!