30 sep. 2013

Mitt sista inlägg....

Snyft... Nu är det dags för mitt sista inlägg här som gäst-DT. Det har varit jättekul att få skapa med Pysseldags fina stämplar!
Mitt sista alster blev ett kort med "Du gör mig glad". Den kan jag säga är bland de mest använda stämplarna i min samling, den passar ju nästan till allt :) Tjejen är Charlotte från Kraftin Kimmie och hon är som vanligt färglagd med Copics.Fickan är ett avklippt kuvert som jag dekorerat med diverse washi tapes. I fickan satte jag tre kort det längst bak är från Jenni Bowlin, i mitten har jag ingen aning om och det längst fram var ett tomt cardstock som jag stämplade på längst upp och gnuggade fast två rubon-linjer. Det finns plats kvar på det kortet om man vill skriva en liten hälsning.


Förresten linjalen, "cute" och pilarna är också rubons från OA, Heidi Grace och Kaiser. Sen måste jag ju även säga att det mönstrade pappret från MME Lost&Found är helt bedårande.Nu vill jag bara säga ett slutligt TACK!!
1 kommentar :

  1. Tusen tack för att du gästat oss. Det har varit jättekul att ha dig här igen. Mycket inspiration har du gett oss, som vanligt. :)
    Tack Maria.
    Kram
    Ciza

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!