26 sep. 2013

Matchbook

Hej!

Jag har gjort en kortvikning idag som är som en sån där tunn tändsticksask. Jag ville ha en lite roligare lösning för ett presentkort än ett vanligt kuvert.

Mönsterappret är från My Mind's Eye. Foambokstäverna kommer från Panduro.Bokstäverna försvinner lite på bilden men i verkligheten så syns de bra :-) Jag har lagt ett lager glitterlim på varje bokstav och på nedre delen har jag stämplat på 2013 från Frankeringssetet.


På insidan så ser man presentkortet, jag snittade snett på ett papper och stack in biopresentkortet och så tejpade jag fast det i min kortstomme.


På uppslaget satte jag grattishälsningen. Där använde jag den fina grattis med noter.


Här kan man se lite av bigningarna/vikningarna på kortet. Det finns en liten rygg. Längst ner har jag tejpat botten på "läppen" som håller fast locket.


På baksidan stämplade jag min personliga "handgjort av" stämpel. Vill du också ha en sån så titta HÄR!Sonen var på badkalas och tänk vad jag höll andan eftersom alla presenter öppnades i den blöta simhallen. Flera kort hamnade på golvet, men tack och lov inte det här :-)

Ha en bra dag! Kram Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!