5 sep. 2013

Halloweentemat fortsätter!

Jag fortsätter på Halloweenspåret som vi kört ett tag nu, Nilla har ritat flera roliga figurer som är lämpliga för Halloweenkort!


Jag har använt mig av en svart cardstock och det enda mönsterpappret kommer från Glitz. Övrigt är 4cc-papper som jag skrivit ut mina digistämplar på. På mitt kort hittar du fyra Pysseldagsstämplar idag.


Jag har maskat ihop Halloweenram med Tricks & Treats. Jag har helt snöat in på att maska ihop stämplar, men det är ju så himla kul! Jag har lekt lite med elden också, med hjälp av en stencil från TCW. Färgen är Distress Ink


Här är Nillas Vampyr, visst är han söt! Jag har färglagt med Copicpennor och så har jag klippt ut honom och satt fast med 3D-kuddar.


Jag har manglat en kapsyl och satt i stämpeln Vampyrkille i ram. En glas/plastlins täcker över motivet. Jag krympte ner digistämpeln till en tum och använde en cirkelpunch för att få det snyggt.Kortet framifrån. Bokstäverna är från Panduro.


Ha nu en fortsatt fin dag så ses vi nästa vecka!
Kram Rosa3 kommentarer :

  1. Hehe, han såg inte så farlig ut, men jättefint kort! kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Jag är ju ingen älskare av Halloween - men det här var ett SUPERFINT kort med en så rar liten vampyr!!
    Jätteläckert Rosa!!
    Kram!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!