20 sep. 2013

Halloweengodis

Idag ska jag, som utlovat, visa lite förslag på halloweengodis som man kan förbereda i god tid. :)

Materiallista:
* Spöket lille O
* Skelett i ram
* Tricks & Treats
* Too cute to spook
* Bus eller godis
* Cellofanpåsar
* Godis
* 4CC-papper
* Cardstock
* mönsterpapper

Jag köpte ett antal dödsskallar, som även ska finnas som minivarianter, bland lösgodiset samt påsar med minimarshmallows.
Minimarshmallowsen ska symbolisera små spöken (och sen i vinter kan de symbolisera snöbollar).

Jag tog cellofanpåsar och delade dem i min skärmaskin och förslöt sen den/de öppna sidor med en superbra påsförslutare som jag köpt på Coolstuff.se. På detta sätt kunde jag lätt anpassa hur stora påsarna skulle bli och jag var inte beroende av att ha kvar överdelen på påsen med förslutaren då det scrappade skulle sitta över.

Sen gjorde jag etiketter som veks över påsen. Gruden var cardstock och sen spillbitar av mönsterpapper som jag stämplade på.
De digitala stämplarna är utskrivna på 4CC-papper. Motiven är färglagda med Promarkerpennor. Det ska vara starka färger på hösten och då passar alkoholbaserade färger bättre än vattenbaserade, vilket gärna blir lite snällare i färgerna. :)

Etiketterna lade jag över påsöppningarna och satte fast med en häftklammer, som jag sen gömt med texter eller motiv. :)

Tack för idag.
Och missa inte att vi nu mer finns på Pinterest. :)Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!