28 sep. 2013

Ett litet stafflikort.

Ett litet stafflikort bjuder jag på idag!
 

 

Det är med temat sy som jag dekorerat det... det är ett litet "tack för att vi fick komma" kort till min mans moster Sylvia, (som vi ska till idag) hon älskar att sy!


Basen är ett CS som har måtten 20x10 cm som jag bigat så ena delen ä 10 cm och den andra halvan har bigat på 5 och 15 cm. Plus ett CS som är 10x10, som jag fäst på den ena lilla delen... Ni har säkert gjort stafflikort innan... det är jag som är seg i svängarna ;)


CSen har jag täckt med olika washitejpar... tyckte det var lite roligt!
"svärtat" ner kanterna med en vit färgdyna, klistrat dit en pärlrad, klippt ut från ett klippatk syrullen, som fick sig lite fint rosa band med knut och en rejäl pin! Den söta nålpåsen finns ju också på detta klipparket.
En bit med rosa tyg och en fin sax-charm klistrade jag dit.
Och på "botten" satte jag den väl använda stämpeln Njut av.. som jag har som digital, men den finns även som gummi!


 Två miniklädnypor som jag målat vita, håller i skylten. Stämpeln skrev jag ut på ett vanligt kopieringspapper, som jag tejpat fast på ett lila/brunt CS. Ritade med en svart penna små korsstygn runt.
Tre halvpärlor fick sitta där också :)


Som stopp, så kortet kan stå...som ett staffli, så klistrade jag dit ett par olika spetsar och små blommor.

Kramar Pernilla


2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!