9 sep. 2013

Altrad ask

Hej igen! Nu är det min tur igen ;) Jag har sån tur att ha en man som är klockmakare och har obegränsad tillgång till div klockaskar som jag självklart gör om. Perfekta att ha klara på en hylla när man kan behöva ha en. Denna var från början svart men jag målade den med rosa (pearl) akrylfärg, jag målade bara ett lager så det blev inte heltäckande rosa.
Stämpeln på asken är "Faith Hope Love" som jag stämplat med en mörkgrå färg. Hjärtat är ifyllt med en mörkare rosa, på bilden ser det nästintill rött ut men, efter 100 fotograferingar i olika vinklar och ljussättningar gav jag upp, ni får lita på mig att det är rosa ;)
På locket fäste jag först grått handgjort papper och på det ett mönstrat papper från Inkido. Blommorna är från Prima och runt asken satte jag ett vitt spetsband.


Nu har jag inte bestämt vad jag ska göra tills nästa Måndag men med tanke på vilka fina stämplar jag har hemma så blir det inte svårt :)


Ha det gott så länge!
Maria

1 kommentar :

  1. Mycket läcker! Tror dig absolut angående färgen :-) ibland är det belt omöjligt att få fram rätt färg på fotot :-)
    Kram Rosa

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!