14 aug. 2013

Present-tag med rara små kottar

Idag visar jag en liten present-tag med Nillas söta små igelkottar som snart landar i web-butiken.
Jag skrev ut igelkottarna på mönstrat papper, fyllde i med vit penna runt om och klippte ut. Eftersom stämplarna är digitala så kunde jag själv välja vilken storlek motiven skulle ha, å det är ju bra :-)

Ett litet trädgårds-set till en nybliven tre-åring och till det en passande present- tag med rara små kottar :-)


Jag skar ut en bit grön cardstock i lämplig storlek, klippte av hörnen och chalkade kanterna. På det satte jag ett blom-mönstrat papper och ritade en blå "söm" utanför. Igelkottarna limmade jag fast lite omlott och satte på bokstavs- och siffer-stickers mitt på. Dessa fyllde jag i lite extra och gjorde en svart ring runt. Igelkottarnas nosar och taggar har fått lite Stickles.glitter på sig. Jag glittrade även lite runt namnet och 3:an.

 
 
Kramar
Linda
 
 

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!