24 aug. 2013

Lite olika grejer!

Hello all my Pysseldags friends :)

Idag kommer jag visa två grejer för er.
Ett kort med stor tag, och en lite gullig halloween-dörr-tag!
Ska vi börja med Halloween tagen...?

Ok, den här söta, ur sööööta ramsan föll jag för direkt! I en grav vid öknens slut...
Och för att hålla min lite mörka vitagestil så blev den så här:


Jag skrev ut den direkt på det mo(ö)nster papper jag ville använda ;) Ett lite stadigare. Skar till ett 30x30 papper till ett A4, och jag använder word i min dator när jag skriver ut mina texter och bilder. Där kan man ju flytta runt på "bilderna" som man vill, och jag är ju lite halvsnål, så jag gjorde två tags när jag ändå skulle använda pappret ... Alltså infogade jag texterna bredvid varandra.Jag har distressat kanterna med Faded Burlap, och sedan rivit till dom.
Har stämplat med min gummistämpel Kaffefläck med samma Faded Burlap.

Har även en favorit... Ornament .


Och något jag nästan aldrig kan vara utan är ju spetsar!!
Så det satte jag längs ner på ändan...
Här har jag klistrat dit dom med varmklister, men kom på att jag ju egentligen kund sytt dit dom, hade blivit ännu snyggare :)
Två olika sorter, som jag "volangat" till när jag limmade.
En rosett fick pryda till det ännu mer.
Så särskilt skrämmande är inte min Halloweentag, men den är ju min :)

*****************

Här kommer nu kortet... lika bra att gå "all in"...


Det är gjort av en brun papperspåse, den har jag tejpat till botten på. Det var en rundad botten, och måttet blir med botten uppvikt, alldeles lagom till 15x15 papper man får nagga lite på ett par kanter... 

Detta kortet gjorde jag för några veckor sedan, när jag och min kompis Marika hade en egen liten scrapträff hemma hos mig. Bordet fullt av srap, lite vin, godis, kaffe och fika :) En alldeles jättemysig helg!! En parantes...

Jag har klätt in påsen på både fram och baksidan med mönsterpapper, det är bäst tycker jag att använda dubbelhäftande tejp. Dekorerat med en bild jag färglagt med Promarkers, ett tunt, tunt papper från Tim Holtz (tror jag) under bilden. En snygg hörn die, som jag fick låna av Marika, som har massor med dies...
Grattis stämpeln är digital, Och en stor hög med blommor.
Och eftersom det är en påse jag använt, så blir det en ficka!! Där man stoppar in en stor tag.
På denna tagen klistrade jag dit en av smack stämplarna Restaurangbesök .
Tänkte att detta kortet ska jag ge en god vän, och bjuda på ett Restaurangbesök!!
Fiffigt va?!


Baksidan!
Där den söta stämpeln Vänner är som stjärnor...

För det är ju så sant!

 Det var min lördag denna veckan...
Kram till er alla <3
Pernilla6 kommentarer :

 1. Hello, I adore your two creations we find very beautiful colors it is full of charms. Kisses Tiphanie France

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you Tiphanie! I am so glad you like them, and very glad that you took the time to comment <3 Love comments! :) Kisses Pernilla

   Radera
 2. Sooo beautiful. Love both!
  Jasmina

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!