22 aug. 2013

Inspirerad av andra

Hej!

Den här veckan visar jag vad min mamma fick av mig när hon fyllde år för ett litet tag sedan. Jag blev jättesugen på att testa att altra en papperspåse så som Linda S gjorde för några veckor sedan.

Jag har använt en kantstans av märket Xcut "flower doily" för att göra kanten på påsen finare. Mönsterpappret komer från Pion och samma sak med vintagebilden, det är från kollektionen "vintage garden". Jag har stämplat Grattis på födelsedagen med distress ink vintage photo. Alla kanter på pappren är också infärgade med samma färg.


Här ser vi påsen lite från sidan. Bakom vintagemotivet har jag satt fast en bit ostduk. Jag har använt hampasnöre för stängningen av påsen.Mamma fick även det här ljuset, inspirerat av Lilla Pyssel-Inger <3. Jag har inte gjort någon blomsterdekoration på den förutom den överförda blomman från servetten. Det ska jag däremot försöka mig på nästa gång jag gör ett ljus :-D


Mamma fick en liten blomma också men den visar jag inte för den är jag helt oskyldig till ;-D

Ha en fin dag! Jag ska försöka njuta av mina sista semesterdagar, på måndag kör allvaret igång igen.

KRAM Rosa 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!