12 aug. 2013

HALLOWEENKORT NR 2

En ny måndag i augusti månad betyder ett nytt halloweenkort åt Pysseldags :-).

Här har jag använt mig av en text-bakgrund (i en grav) - vid namn.....
Jag har tonat ned det svarta i den, så att jag skulle kunna ha den som en bakgrund till pump- och träd-stämpeln (halloween-natur). De små fladdermössen är separerade från ovanstående stämpel, så att jag skulle kunna få dem där jag ville :-). Tack för hjälpen där, Ciza!


Jag beslutade mig för att hålla kortet enkelt och rent, med bara några splattar (Tim Holtz stainflaskor (orange och gul)). Det kan vara bra att känna till att  200 g-4cc-papperet som jag skrivit ut på  (med min laserskrivare) - tog lång tid att torka upp stain-färgen, som vanligtvis torkar på ett kick!!! Jag undrar vad det kan bero på...???

Jag har rundat kanterna på själva kortbasen och använt en inverterad hörn-rundare på mönsterpapperen.
Den svarta bågramen är en restprodukt från en utstansad frimärkes-figur (Tim Holtz Postage stamp frame).

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!