19 aug. 2013

HALLOWEEN-MIXED MEDIA-SIDA

Orkar ni med mer Halloween?

Jag kom på att jag ju har en stor stansmall med en häxa som skulle kunna passa bra till ovanstående stämpel. Jag lät den vara grunden till mitt projekt. I och med att häxan var så stor som den var, var jag tvungen att göra något annat än ett kort. Sagt och gjort. Jag valde att klistra in både fladdermöss, döskallar och texten tricks & treats samt kaffefläckar (som inte syns för att jag blekt ned dem, och för att sprayfärgerna hamnade över dem...), i ett worddokument. Jag har använt mig av ett 200 g-papper som kallas för 4cc.
Jag började spraya bakgrunden med blått, orange, grönt och lila. det blev en salig röra, som jag hoppas triggar igång er lust till halloween :). Med embossingfönen fick jag torkat mellan lagren.


För att få lite djup i bakgrunden, valde jag att bleka fram några bokstäver, med den s k GHOSTING-tekniken (vilket ju passar bra så här med ett halloweenalster :-)... buuuu).
Jag hade en bokstavsmall som jag lade på papperet och sprayade med vatten över. Jag lät det "verka" i kanske 20 sekunder, och sedan torkade jag upp överflödet med en servett.


Tänk att det är så enkelt att man bara kan låta lite vatten skapa sköna mönster åt en :-).


Därefter jobbade jag in små rutor - med hjälp av en stencil och distress ink.


Jag stansade ut häxan i svart kartongark och monterade fast den med 3D-kuddar.
Jag försökte också skapa sprickor med hjälp av en stencil och inka golds silvriga skimmerpasta... Det gick väl så där... :-(.

Nedan ser du också textstämplarna som jag limmat fast med limpistolen.
Och de där fräcka döskallarna, är bara duplicerade och omlott-klistrade på varandra.

Jag tycker jättemycket om stämpeln "You say witch like it's a bad thing" som du hittar hos Pysseldags. Den är snygg och busig på en och samma gång :-). Jag har satt den i en "ram" - som jag hittade i fonten KG Flavor and Frames Four.

Du ser också i bilden att jag torrembossat papperet innan, med ett måttbandsmönster.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!