26 aug. 2013

HALLOWEEN-BINGO

Så då var det dags för sista måndagsbloggandet hos Pysseldags. Den här gången blev det också något med ett halloweentema.

Jag kände för att bli av med en hel del spillbitar - genom att göra en lapptäcke-bakgrund på mitt albumblad.

För att sedan bryta av huvudmotivet från de orange pappersbitarna, valde jag att dekorera sidan med utstansade skumgummi-stickers.


Jag gjorde en bingobricka i datorn - med pumpor. Jag skrev ut papperet på måfå (jag tycker inte att måtten i datorn stämmer i verkligheten, nämligen) och smutsade ned det med pumice stone (tim holtz distress-dyna) över hela ytan. Jag splattade också dit en orange fläck med stainflaskan Spiced marmalade (Timpans). Därefter stansade jag fram ett stort frimärke, med Tim Holtz stansmall.

Fonten i ordet BINGO heter Beat My Guest. Det är en gratisfont, men se upp med att ladda ned för många fonter - utan att viruskolla dem... Jag fick rensa bort allt i datorn i förra veckan, och göra en fabriksåterställning på den... Det innebar flera timmars onödigt arbete... Men samtidigt, har jag hört att det finns de som regelbundet blåser burken ren från onödigheter... Kanske är det något jag skall ta i beaktande :-).

 
I och med detta inlägg är det dags att tacka för erbjudandet att vara gästinspiratör. Jag är glad och tacksam för att jag fått chansen att "bara" jobba med digitala stämplar den här gången :-). Det har gett mersmak...
 
Jag hoppas att jag startat er lust för en riktig halloweenfest i år :-).

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!