29 aug. 2013

From Owl of Us

Hej hopp! Det är redan torsdag och min tur att blogga.

Jag har gjort ett kort utan en massa krusiduller, CAS (Clean and simple) mest för jag vill att effekten av min embossing ska komma fram så mycket som möjligt istället. :-)Jag har använt mig av en brun cardstock som jag embossat med hjälp av en folder designad av Tim Holtz. Jag färgade först in foldern på ena sidan med Stazon Timber brown och körde sedan det hela genom min Big Shot. Jag ville få lite skiftningar i mitt bruna papper istället för bara struktur. På insidan av kortet sitter ett till embossat papper, ett vitt 4cc. Där har jag färgat in foldern med distress ink Broken China istället.Stämplarna jag har använt mig av idag och satt ihop är Ugglan Botvid och gren1 som båda är gjorda av Nilla.
Bladen till grenarna har jag gjort lite 3D genom att skriva ut två omgångar och färglägga och lägga på ett till lager. Jag la en klick glossy accent under bladen som både fäste och distans. Jag har färglagt med Copicpennor.Texten har jag gjort själv.


Här är kortet i sin helhet framifrån:Jag har monterat med hjälp av dubbelhäftande tejp och distanskuddar, båda från Biltema och superbra :-D Några brads i metall fick bli de enda dekorationerna.Tack för att du tittade in! Ha en fortsatt fin dag!

KRAM Rosa


8 kommentarer :

 1. WOW jättesnyggt! kram Lotta

  SvaraRadera
 2. ett vansinnigt snyggt kort.... för det första har du en uggla på... :-)... för det andra har du torrembossat bakgrundsapperet :-)... o sen är det bara toppentoppen med resten också... sparsmakat... d gillar jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha! Tack Sari :-D Jag älskar torrembossing :-D Tycker det är en lite bortglömd teknik.

   Radera
 3. Supersnyggt med dentorrembossade bakgrunden till den coola ugglan!! WOW!!!!
  Hoppas vi ses den 14:e!
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Margareta! Klart vi ses den 14:e! Try to stop me :-D
   Kram

   Radera
 4. Ibland bara händer det - här fick jag en aha-upplevelse om vad man ska torrembossningen till - väldigt snyggt dessutom!!! ewa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ewa :-D
   Härligt med aha-upplevelse! :-)

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!