15 aug. 2013

En vänlig grönskas rika dräkt

Hej!

Nu har jag vilat några veckor och har inte pysslat alls men de senaste dagarna har det äntligen kliat i fingrarna att få till något i scraprummet. Jag har maskat ihop digistämpeln Crystal  från Make it Crafty med den vackra psalm-digistämpeln från Pysseldags, En vänlig grönskas rika dräkt.

Jag har redigerat i Word och valde då att byta färg på texten så den blev grön istället. Det funkar bra när det är en .png fil och genomskinlig. Samma sak är det med Crystal från MiC, hon har ingen vit ram runt sig utan det är en genomskinlig bakgrund. Då kunde jag maska ihop dem utan att det ser konstigt ut.


Pappret jag använt mig av är Maja Designs Sofiero. Jag har använt mig av ljusgrön cardstock som matta och vit cardstock som bas. Fjärilarna är utstansade med en die från Joy!. Jag har dekorerat enkelt med en halvpärlor, en liten bit pärlswirl från Storyteller, spets, band och rosett (gjord med hjälp av en gaffel).

Jag har för att snåla in lite på papper skurit ut det som ändå blir bakom stämpelmotivet :-D


Här är en närbild på motivet. Jag har färglagt med Copics:

Hud: E11, 00, 000
Ögon: B45
Hår: E50,51, 53, 55, 57
Blomma: G 20, 24, 94, R 81, 83, 85
Klänning & skor: R 81, 83, 85
Gräs: YG 23, G20,21, 24, 99
Skugga: C1, 3Fjärilarna har jag färgat in med distress ink innan jag tog ur den ur stansten. Ha nu en fortsatt bra dag! Jag fortsätter ha semester några dagar till innan jobbet kallar igen.

KRAM Rosa


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!