27 aug. 2013

Altrad presentask

Jag fick en beställning tidigare i somras, en ask med en upplevelse skulle ges bort och beställaren ville ha asken altrad. Att altra något som ska användas eller ges bort är bland det bästa jag vet, när något vackert får ett syfte.

Själva asken är av gräddvitt papp, den lät jag vara som den var. Först monterade jag på ett svart sidenband och sen en matta av mörkbrun cardstock. Jag har sen använt bruna mönsterpapper och distressat med Gathered twig. Under matta nummer 2 har jag monterat ostduk och sen monterat den vita cardstocken på distanstejp. Mönsterpappret har jag stämplat med franska skyltar - det gjorde jag innan jag monterade dessa två olika lager, så stämplarna kan skönjas på första pappret också. Sen har jag återigen byggt på höjden med distanstejp, nu i två lager. Matta av cardstock och sen 4CC-papper som jag distressat kanterna på och sen stämplat runt om med de superläckra frankeringsstämplarna. Stämplade grattis med VersaFine och lade highlight med vit penna på bokstäverna. Bokstäver i vitt foam färgades med distressdynan, lade highlight på och sen glossy accent. Det tillsammans ger en mycket läcker effekt.

Eftersom jag byggde upp den sista mattan ordentligt så fick jag in en slider där, skrev ut ett foto på choklad, eftersom det var en chokladprovning som gavs bort. Därför var också temat på franska skyltarna just choklad. När mottagaren haft upplevelsen tillsammans med sin flickvän och fotograferat alltsammans har jag lovat att göra ett minialbum av de fotona och montera in i denna asken, så blir den ett fint minne, vacker och funktionell på samma gång.

Stämplar använda här:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!