16 juli 2013

Varma tankar...

De där korten, som är så tråkiga att behöva göra, men som kan skänka tröst hos mottagaren..... Dom är inte lätta att göra, men ibland måste man. Då är det lättare att ha en bra stämpel att utgå ifrån.

När jag måste göra ett kondoleanskort, så försöker jag att hålla det så enkelt som möjligt, detaljer är inte viktigt när man sörjer, det som är viktigt är att det finns någon som tänker på en. Därför är detta kortet mycket enkelt, stämpeln har fullt fokus. Jag utgick från en stomme 10x15cm med rundade härn. Direkt på den har jag monterat ostduk som matta för nästa lager. Det är en bit cardstock som jag torrembossat med swirlmönster och sen har jag med lätt hand distressat med Broken china längs kanterna. Innan jag monterade den embossade mattan monterade jag ett brett organzaband med en rosett på. Stämpeln skrev jag ut på 4CC-papper - ett mångsidigt papper alldeles utmärkt för digistämplar, men även för färgläggning med alkoholbaserade pennor - för att sen stansa ut den med en Spellbinder, Floral lace tror jag den heter. Distressade även den med Broken china. Fyra små halvpärlor i hörnen, så var kortet klart.

Till detta kort har jag använt:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!