8 juli 2013

Sommarkort

Idag är det jag, TinaLinn, som bloggar igen. Den här gången tänkte jag visa er ett riktigt sommarkort. Sommar för mig är bland annat jordgubbar, och lagom till min födelsedag (som faktiskt är idag tihi) så brukade alltid våra egna jordgubbar hemma i landet vara klara. Så då hade mamma alltid bakat gräddtårta och lagt på våra egna jordgubbar ovanpå, mums =) Så med den inspirationen blev det ett litet jordgubbskort.

Bakgrundspapperet kommer från ett paper pad som heter Vintage Botanical, därifrån kommer även mönsterpapperen på insidan av kortet som ni kan se lite längre ner. Jag har distressat alla kanter med vintage photo, och även tryckt dit lite cirklar på motivet i samma färg, med en flaskkork. Ville ha känslan av små kafferingar eller liknande.


  


 

Som motiv har jag valt Nillas stämpel Jordgubbe i digital form, som jag byggt ihop till flera, och sen målat dessa med promarkers. Som komplement till jordgubbarna har jag även satt dit Tilda with lovely jam från Magnolia. Sen skrev jag även ut digitala stämpeln Sommar och satte dit som en liten vimpel, texten är så underbar och passar perfekt till mitt sommarkort tycker jag.
På insidan har jag satt dit en vit cirkel som man kan skriva en liten hälsning på, sen har jag även här byggt ihop en liten stapel av Nillas Jordgubbe och satt på kanten. Kortet i sig hålls sedan ihop med ett band.

Tack för idag, och jag hoppas vi ses igen nästa vecka!4 kommentarer :

 1. Grattis på födelsedagen.
  Görfint och somrigt kort

  Kraaaamm

  SvaraRadera
 2. Då får jag säga grattis i efterskott:)) Snyggt sommarkort. Kram

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt kort! Tildan passade ju perfekt ihop med gubbarna! Grattis så här dagen efter också <3
  Kram Rosa

  SvaraRadera
 4. Jag säger grattis här med, dock i efterskott här. :)

  Underbart och härligt kort!! :)
  Kram Ciza

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!