4 juli 2013

Smack! eller...?

Men nuuuu har jag då inte gjort ett kort, HA!

Ciza har ju försett oss med alla de digitala Smash/Smack-stämplar som finns hos Pysseldags och idag har jag smackat ihop en sida om och med min son. Jag vet egentligen inte mycket om tekniken, men jag tänker mig ögonblicksbilder och inte så mycket saker. Jag köpte ett fotoalbum med vita kartongsidor som jag ska försöka fylla på lite då och då när han har lust att delta :-)

Jag fotade Gabbe med mobilen och redigerade i mobilens program så jag fick med en liten ram runt. Sen skrev jag ut fotot på laserskrivaren på 4cc-papper. En röd cardstock fick bli fotomatta. Den röda cardstocken fick också bli bakgrund till stämpeln "Bästa tv-serierna" som jag stansat ut med Cheery Lynn-dies.
Jag intervjuade sonen som radade upp sina favoritprogram för mig. Jag häftade fast en filmremsa från Tim Holtz i ena hörnet.


Han valde även ut stämpeln Ranking som han tyckte såg cool ut. Där ville han att ämnet skulle handla om Legoland och att där är det roligt. (Anar en kampanj från hans sida att få hamna där när min semester börjar...) Den är infärgad med distress ink salty ocean. Jag häftade helt enkelt fast den i albumsidan med en klammer och ett vanligt hampasnöre.


I nedre delen av sidan satte jag en bit av ett mönsterpapper från GCD studios. Klippte till vimplar på ändarna och färgade in kanterna och så satte jag över stämpeln "3 saker jag är nöjd med idag" (kommande stämpel). Även den infärgad med samma blå färg. De underbara kaffefläcksstämplarna stor och liten fick vara med också.Så här ser sidan ut i sin helhet.Det var allt för mig idag!

KRAM
Rosa
3 kommentarer :

 1. Jösses så häftig den är Rosa!
  Supersnyggt :)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Jättefräckt Rosa!!! :)
  Kram
  Ciza

  SvaraRadera
 3. Härlig!! Kul för Gabbe att ha när han blir äldre! En så bra idé!!
  Kram!!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!