15 juli 2013

Hej vad det går!

Hej alla, idag är jag TinaLinn tillbaka igen. Idag tänkte jag visa er en LO med ett minne från en dag på Gröna Lund i juni. Tycker bilden är så underbar så jag fick lov att göra något med den. Översiktsbilden är tyvärr lite dålig, ber om ursäkt för det, men fick fota i lampskenet i brist på tid =)
Jag började med att göra min bakgrund genom att maska dit lite olika mönster med hjälp av stämpelfärg och akrylfärg. Sen sprayade jag på lite mist här och var i turkos färg och lät det hela torka ett tag. Monterade sedan dit ett bakgrundspapper till fotot, och över det gjorde jag sedan lite mer mönster med en hönsnätsmask. Denna gången använde jag vit gesso. När den blandades med misten fick jag den ljusblå färgen automatiskt. Gjorde även lite ringmönster med hjälp av kanten på en toarulle.


Fortsatte sen att sätta dit lite dekorationer som tex en doilly samt lite pappersremsor innan jag satte dit fotot. De små orden jag klistrat dit är sådan kylskåpspoesi som finns att köpa lite här och var, jag fyndade min på loppis och de är perfekta att använda på layouter, kort etc.
Sen satte jag en spets längst ner på fotot, och duttade sen dit lite pearlmaker här och var i små grupper. Tillsist skrev jag ut de digitala stämplarna Sommar och Njut av stunderna, som jag distressade och inkade kanterna på med distress ink pad Vintage Photo. Två stämplar som jag använder flitigt, de passar till allt =)


  


Det var allt från mig idag, ha en toppenvecka så ses vi igen nästa måndag!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!