29 juli 2013

Grattis och Tulpaner

Då var det dags för mitt sista inlägg som GästDT för Juli. Tack Pysseldags och Ciza för att jag fått vara med, det har varit otroligt skojigt =) Idag presenterar jag ytterligare ett kort, det är ju främst kort som jag gör. I det här kortet har jag monterat ihop två digitala stämplar för att skapa mitt motiv.
Var inte hemma när jag gjorde det här kortet, så jag insåg att jag var utan cardstock. Istället fick det bli ett kort direkt av mönsterpapperet som jag hade. Även detta papper kommer från paper pad:en Vintage Botanical, som jag använt mig av ett par gånger tidigare.
Jag har monterat ihop stämplarna Tulpan och Grattis med noter i datorn och sen skrivit ut dem. Jag har sedan färglagt tulpanerna med promarkers. 
Monterade sedan ihop kortet med de olika papperen, ritade ett par linjer runtom kortet för att få lite kontrast, och satte sedan dit lite pearlmaker här och var. Och vips, ett kort var klart =)

Tack så mycket för mig, hoppas ni alla får en underbar fortsättning på sommaren. Kram!2 kommentarer :

 1. Tack för en underbar månad med mycket inspiration Tina! Det har varit jättekul att ha dig med oss. :)
  Kram
  Ciza

  SvaraRadera
 2. Jättefint kort Tina! snyggt med tulpanerna!
  Kram Rosa

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!