22 juli 2013

Grattis kort

Min brorsdotter fyllde 10 år i helgen och självklart måste ett kort göras till ett sådant tillfälle =). Stötte på en ny vikning i förra veckan som jag inte testat tidigare, så det blev ett försök med den. Om jag fattat det rätt ska den kallas barndoor-vikning. Rätta mig om jag har fel =)
Papperen kommer från ett paperpad som heter Vintage Botanical och kommer från Panduro. På själva dörrarna har jag stämplat med ett Swirlhörn, stämpeln kommer från Pysseldags men finns tyvärr inte i shoppen längre. Öppnar man dörrarna ser det ut så här:
Stämpeln heter Ava och kommer från Saturated Canary, och är färglagd med promarkers. Jag har stansat ut den med en Spellbinder. Under motivet har jag monterat olika papper, ett av dem har jag stansat en kant med Heart Lace från Martha Stewart. Sen satte jag en spets över papperen för att få lite mer dekoration. Längst ner på kortet har jag stämplat tre gånger med Grattis. På insidan av dörrarna använde jag stämpeln Ornament. Sist satte jag dit lite bling i form av halvpärlor i silver.Det var allt från mig idag, ses igen om en vecka =) 3 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!