31 juli 2013

Fler presentpåsar...

Jisses, vad tiden går fort! Tänk att det redan är onsdag igen och min tur att visa nåt i bloggen :-)
Idag ska ni få se två altrade presentpåsar, en till ett "födelsedagsbarn" och en till en person som behöver lite uppmuntran.

Till denna påsen har jag använt följande stämplar från Pyssseldags:
"Tulpan" som jag stämplat upp på vitt papper och sedan limmat fast på hallonrött cardstock. Prickarna har jag färglagt med olika rosa Promarkersfärger och sedan glittrat med Stickles. Jag limmade fast det hela på ena handtaget och knöt tre olika papperssnören runt och gjorde lite krusiduller.
"Vimplar-2-pack" Jag använde de spetsiga vimplarna till flaggor och till siffror som jag glittrade lite. På de flikiga vimplarna skrev jag dit en hälsning. Alla vimplar limmade jag upp på hallonrött cardstock och fäste sen på påsen med distanskuddar.

Å till denna påsen har jag använt följande stämpel från Pysseldags:
"Krya på dig" som jag stämplat på vitt papper (som jag chalkat lite) och sedan limmat fast på ett blå-chalkat tårtpapper.
De rara små änglarna är från hÄnglar och stÄnglar och är färglagda med Promarkers.
 
Kramar
Linda
 
 

3 kommentarer :

  1. Glada färger och urtjusiga alster! Som alltid från dig vännen <3 härliga! Kramar Pernilla

    SvaraRadera
  2. Åh, vad glad jag blir :-)
    Tack snälla rara du!
    Kramar <3

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!