23 juli 2013

Bröllopsdag

Ganska nyligen firade vår DT-mamma och hennes man bröllopsdag, givetvis skapade jag ett kort till dom.

Stommen är handgjort papper, ett färdigt kort som jag kortat ner något. Jag använde stämpeln Bröllopsdagskollage med distressdyna och embossingpulver guld på akvarellpapper. Den monterades sen på ett metalliskt guldpapper som är bara några millimeter större än stämpelmotivets papper. Under det har jag ett krämfärgat cardstock som jag har embossat med embossingfolder, även här med metalliskt guldpapper som matta bakom. Under alltsammans sitter ett krämfärgat band som håller ihop kortet. För att markera vad de firar, så har jag bockat för de år som redan gått och ringat in det år de firade i år - sidenbröllop.

Insidan ville jag hålla enkel, men ville ändå att det skulle hända något. Stämplade Brett hjärta och Avlångt hjärta i embossingdyna och embossade med guld. Sen drog jag bara slarvigt en dubbel ram runt insidan av kortet, men avbrott för stämplarna när de kom för nära kanten.

Kortet som det ser ut lite ovanifrån när det står lite öppet. Det blev faktiskt ganska bra tycker jag.

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!