10 juli 2013

Ännu ett bröllopskort...

Nu känner jag mig lite tjatig, men det blir faktiskt ännu ett bröllopskort i bloggen idag... Det har varit många bröllop som jag gjort kort till på sista tiden och det har inte blivit så mycket tid över till annan scrapping...
Dagens kort ska vi ta med till Norrland där svågerns dotter ska gifta sig :-)
Kortet har en z-vikning och grunden är ett rosa cardstock ca 15x30 cm. Den yttersta kanten har jag gjort lite tjusigare med hjälp av en kantpunch från Martha Stewart. Inne i kortet finns en ficka med en tag i där jag skrivit vår hälsning.
Det mönstrade pappret är från Panduros Tilda och det matchar med presentpappret :-)
Övriga ingredienser som jag använt är bl.a. Chalks från Ingvild Bolme, spets, tygband, Stickles-glitter och Liquid Pearls. Brudparet är en stämpel från hÄnglar och stÄnglar.
Stämplar från Pysseldags:
"Ögonblick att minnas"
"Vimplar" (2-pack)


Varma Kramar Linda

 
3 kommentarer :

 1. Åh, underbart bröllopskort! Skulle bara vilja fråga dej om du har lust att ge mej måtten på vikningarna? Jag har en neurologisk sjukdom som gör att min skalle funkar lite knasigt o jag har extremt svårt att hänga med i vikningar från Youtube där de dessutom snackar i inches (som jag då får räkna om och tar ytterligare tid även om det är lätt!) och så gör jag nästan alltid FEL! Jag förstår denna enkla vikning men måtten och att få "ihop" ett sånt här enkelt kort är jättesvårt för mej. Vill du hjälpa mej? En kompis till mej gifte sej o jag vill sååå gärna skicka ett kort o gratulera. Vore tacksam för din hjälp (om du har tid & lust)

  Tack för inspirationen! Härligt!

  / Victoria

  SvaraRadera
 2. Lika snyggt som vanligt :-) Underbart färgval.

  KRAM Rosa

  SvaraRadera
 3. Tack ska ni ha <3 Absolut ska jag ordna beskrivning till dig Viktoria :-) Ska försöka göra det senast i helgen :-)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!