11 juli 2013

Akvariekort

Hej!

Den här torsdagen bjuder jag på ett akvariekort. Ja ska man vara noggrann så är det väl egentligen ett ramkort :-)

Jag har använt mig av ett vitt cardstock och ett mönsterpapper från Fancypants.


Jag färgade in bakgrunden i "akvariet" med distress ink: wethered wood och salty ocean. 
Längst ner har jag tejpat och sedan gnuggat in akvariesand, men jag fäste mina växter först i tejpen.
Det är från början vita bladband, men jag har färgat dem med promarkers i två gröna nyanser och en brun. Någonstans i mina gömmor har jag gröna bladband men de finns ju så klart inte när man behöver dem... Men det går som sagt alldeles utmärkt att färga in själv.


Jag har använt mig av Nillas fiskar: Fisk 4, Fisk 1, Fisk 2 och Fisk 3. De är färglagda med Copicpennor och så har jag monterat dem med lite olika stora 3D-kuddar och biltematejp.För att få akvariekänslan i kortet så har jag monterat en overheadfilm framför fiskarna, vilket inte syns så bra på bild tyvärr. Det här kortet kommer nog att passa någon i min familj framöver eftersom den består av akvarienördar :-D

Ha en fortsatt fin dag! 
Kram Rosa
5 kommentarer :

 1. Vilket härligt kort!!
  Dina blad blev hur bra som helst!
  Kan tänka mig att servilt lite glans/blänk med OH-filmen över fiskarna.

  //Lotta

  SvaraRadera
 2. Vilket väldigt fint och väldigt passande kort till dina grabbar hemma.Superläckra fiskar!

  SvaraRadera
 3. Underbart akvariekort! Vilken bra idé till dina "fiskälskande" killar i familjen!
  Kram!!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!