5 juni 2013

Studentkort med 6 olika stämplar

Min syster hörde av sig i onsdags och ville att jag skulle knåpa ihop ett kort till hennes bonusdotter Hanna, som tog studenten förra veckan. Klart jag ville göra det, kruxet var bara att kortet skulle vara klart dagen efter och långsamma jag hade inga studentstämplar hemma....MEN fantastiska Ciza ordnade så att jag kunde ha mina digitala studentstämplar bara en stund efter min beställning :-)
Ibland behöver jag nog lite tidspress, annars kan jag sitta och klura hur länge som helst på hur jag ska göra mina alster....
Jag fick veta att Hanna skulle få åka till Köpenhamn och köpa en klocka på Ströget så det ville jag skulle anas i kortet :-)
Kortet, som fick bli rött och vitt (Danmarks färger), är dubbelvikt och ca 15x15.
Jag började med "Studentsång" som jag gjorde i en ljusröd, lite transparant färg. Över det lade jag "Sjung om studentens lyckliga dag" i svart som jag sedan skuggade med en grå penna. Längst ner blev det Nillas "Hus" som fick symbolisera Ströget... Sen stämplade jag med "Liten kaffefläck" och "Stor kaffefläck"  och "Klocka" lite här och var. Dessa tre sista är gummistämplar, men finns även i digital form. 

Insidan av kortet fick en "ram" av klockor och kaffefläckar...

Kramar
Linda

3 kommentarer :

  1. Meeeen ååååh! Du är så duktig....supersnyggt! Klockramen är ju så häftig! Kramizar Pernilla

    SvaraRadera
  2. Åh, tack å kram snälla du :-)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!