18 juni 2013

Student & skolavslutning

Nu har alla studenter sprungit ut och alla skolbarn har sommarlov. Jag fick lite snabbt två uppdrag i slutet på förra veckan, samtidigt som jag kom på att vår egen son går ut 8:an. Det blev några hektiska timmar vid scrapbordet, men jag hann med allt. Det är ju försent att shoppa dessa stämplar för kort i år, men man kan ju alltid vara ute i god tid inför nästa år, eller hur?!

Vit stomme, blå och gult mönsterpapper från Maja Design, sverigeband, lite utstansat och en härlig blomgrupp tillsammans med den härliga studentugglan. Bannern med "Student - *namn* - 2013 gjorde jag själv i datorn. Motivet är målat på 4CC med Copic Ciao.

Ett nästan likadant kort, vit stomme, blå och gult mönsterpapper från Maja Design, sverigeband, kakservett och en banner med bokstavsstickers. Motivet är målat på 4CC med Copic Ciao, sen stämplade jag med en frankeringsstämpel och Sommarlov - denna gången var den en färsk 9:a som skulle få kortet.

Sonen kom jag på precis efter att han gått iväg till skolan samma dag som avslutningen, men jag hann ändå! Ett vanligt C6-kuvert med några slantar i, gick lös med flera olika stämplar där... Du har gått ut..., Sommarlov, Sommar, Du är fan bäst och flera stämplar ur frankeringssetet.

Ha en härlig vecka!

1 kommentar :

  1. Jättesnygga allihopa! Ugglan blev ju suuuuuperfin!

    Kram Rosa

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!