13 juni 2013

Scrap är balsam för själen

Jahaja, då är det torsdag igen och min tur att blogga!

Den här gången är det inga mönsterpapper på kortet utan bara cardstock. Däremot så har jag dammat av mina embossingfoldrar för det har jag fått upp ögonen för igen. Jag gillar verkligen effekten det blir med det upphöjda mönstret. Just den här foldern är av märket Cuttlebug.
Storleken på hela kortet är 6x5 tum.Jag har använt mig av stämpeln Scrap är balsam för själen vilket stämmer oftast (men iiiiinte riktigt alltid om jag ska vara ärlig, hihihi). Den finns i både gummi och som digistämpel. Jag har stämplat med gummistämpeln och gjort en vimpel. Två små röda brads håller fast vimpeln.


Motivet jag valt är en digistämpel från Saturated Canary som heter "Copica" för det har verkligen blivit JAG. När jag färglägger med mina Copicpennor så får jag "balsamkänslan". 
Runt om kanten har jag stämplat med Vintage garden från Stempelglede och så poststämpeln med årtalet som nyligen släpptes i gummi för förbeställning här hos Pysseldags. Den finns som digistämpel i ett frankeringsset nu.

Jag har färglagt med de här färgerna:
Hud: E 000,00, 11 och R20
Läppar: R20, 83
Ögon: E 47, 35
Hår: E42, 43, 47, 35, 40 och 15
Kläder: R 46, 59, 27 samt BG 15, 13, 11 och 000


Här är kortet lite från sidan.
Jag satte ett rött band med hjärtan på som färgeffekt och tycker själv att det bröt av bra.Hoppas du fått lite inspiration! Skriv gärna en kommentar <3

Ha en fin dag!
KRAM Rosa1 kommentar :

  1. Åh, himla fint! Du är verkligen proffs på att färglägga :-)
    Kram Linda

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!