27 juni 2013

Hjärtligt kort

Hej!

Jag gjorde en liten utmaning till mig själv till det här inlägget. Inga mönsterpapper skulle få vara med den här gången. Jag som är så fixerad vid att sätta ihop rätt papper och i rätt vinkel tyckte att det var något att bita i.

Vit cardstock har jag använt till basen men sedan är det röd wellpapp och en bit av ett emballagepapper.Emballagepappret rev jag i kanterna grovt format till ett hjärta, knölade ihop det och färgade in lite här och var med distressfärgen walnut stain. Hjärtan stansade jag ut med en cuttlebugdie.Bladen är från en gammal psalmbok. Vykortet däremot är en digistämpel från Pysseldags. Det är ett set med flera stycken olika varianter, jättefina så kolla in det i shoppen!
Jag har maskat in en annan digistämpel (i Word) och det är "Jag är lika hopplöst förälskad..." Fungerade alldeles utmärkt eftersom bilderna är transparenta. Jag har skrivit ut på akvarellpapper och sedan färgat in kanterna.
I hörnet stämplade jag med en gummistämpel från frankeringssetet.


Bildmotivet blev en Magnolia den här gången, det var länge sen jag färglade Tilda så det var riktigt roligt!
Hon är färglagd med Copics. Runt kanterna har jag använt en gummistämpel från Stempelglede.I vikningen satte jag ett hampasnöre och så spred jag ut lite minihalvpärlor och wellpapphjärtan över kortet för att "förlänga" motivet.


Det var allt för mig idag! Ha en fin dag.

KRAM Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!