20 juni 2013

Ett litet tack

Hej hopp! Kul att just du har hittat hit! 

Jag bjuder på ett kort idag med ett litet tack. 

Mönsterpapper kommer från Maja Design Vintage spring basics. 
Motivstämpel är en digistämpel från Make it Crafty.
Dies är från Cuttlebug (provo craft), La-la land och Cheery Lynn.
Kantstans: EK Success Arrow.
Blommor: Wild orchid crafts
Textstämpel: Pysseldags så klart :-)
Övrigt material: Cardstock, halvpärlor,stickles star dust, tape och glossy accents (har använt som lim)
Jag färglade Holly-Rose som hon kallas till en utmaning hos Make it Crafty (MIC) för några dagar sedan som gick ut på att färglägga brunt hår. Jag kämpade med dessa hårslingor tills jag själv blev gråhårig. Jag tror det går bättre för mig att färglägga om jag inte tänker för mycket. Här i utmaningen kunde man nämligen få konstruktiv feedback och det vill jag ju gärna ha, men blev liiiiite stirrig av den tanken haha! Jag fick i alla fall positiv feedback och lite tips om att jobba mer med att blanda färgerna mer för en mjukare toning. Tipset var att lägga ljust först för att blöta pappret och sedan gå på med de mörkare färgerna och sist den ljusaste färgen igen. Jag ska jobba på det.

Färgläggning med Copicpennor:
Hud: E21, 11, 00, R20
Hår: E 57, 51, 49, 47, 35 och 29
Blus och skor: V 99, 95, 93 och 91
Jeans: B 99, 97, 95, 93, 00
Skugga: B000 och C3

Här är tackstämpeln från Pysseldags, jag har färglagt bokstäverna med en copicpenna V 93.Här är kortet lite från sidan. Det var allt för mig idag! Hoppas du får en möjlighet att pyssla i midsommar! Jag ska förhoppningsvis hinna öva på min färgläggning :-)

Trevlig midsommar!
Kram Rosa


1 kommentar :

  1. Så jättefiiiint! Och du behöver ju inte träna på färgläggningen ...du är helt fantastiskt duktig <3 ha en fin midsommar! Kramar

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!