6 juni 2013

Blomsterkrans

Hej!

Idag visar jag ett sommarkort. Storleken på kortet är 13x15 cm, det är ett format som jag gillar.

Jag har använt mig av vit cardstock och ett mönsterpapper från Maja Design.


Stämpeln är gjord av Nilla och heter krans. Jag har färglagt den med Copicpennor som jag har blivit så kär i  :-DHär ser man kortet lite mer från sidan. Bandet är ett organzaband. Rosetten är ditsatt ovanför bandet. Den är gjord med hjälp av en stor plastgaffel med fyra "ben". Det finns några länkar bl a på youtube om hur man gör. Här är ett exempel: http://www.youtube.com/watch?v=snCGRqWksbo  


Trevlig nationaldag önskar jag dig!

Kram Rosa


3 kommentarer :

  1. Åh vilket ljuvligt kort! Jättefint :-)
    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Det här kortet har jag sett IRL och det är ju bara såååå fint och underbart fint färglagt. Jag älskar det!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!