30 maj 2013

Stafflikort till dop

Hej!

Jag har gjort ett dopkort idag i form av ett stafflikort eller easel card om man föredrar den engelska varianten av namnet.Mönsterpapper kommer från Maja Design men från lite olika kollektioner.Motivtämpeln är en digistämpel från Weestamps. Den är färglagd med copicpennor. 


Hjärtat kommer från Magnolia. Jag har knutit två band och limmat i knuten så det inte ska gå upp. Satte en liten fjäril där också. På hjärtat har jag skrivit in datumet för dopet. Jag har lagt ett lager 3D-lack på varje siffra också, men det syns inte på bilden.Jag har stansat ut bokstäverna med Tim Holtzvalterations "Alphabetical", färgat in kanterna och lagt ett lager lack på dem också. Små utstansade blommor med en liten gnistrande "shimmer dot" från Papermania.


Jag har satt fast en dopsked också och knutit ett band runt.Jag har satt några rosor som ser till att kortet inte åker ihop. Sedan har jag monterat ihop digitalstämplarna Nillas nyckelpiga (som snart finns i shopen) tillsammans med dopstämpeln. Nyckelpigan är färglagd med copicpennor och har också fått ett lager 3D-lack.


Här ser man bättre hur blommorna håller upp kortet.


Det var allt för mig idag, lämna gärna en kommentar innan du går vidare!

EDIT: Här kommer en bild med kortet i dagsljus också:KRAM Rosa


8 kommentarer :

 1. Helt galet snyggt!!!
  Jag bokstavligen talat älskar kortet.
  wow. :)
  Ett kort jag hoppas Mathilda kommer att spara i hela sitt liv.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Snyggt som bara den och läckert med skeden:-)

  SvaraRadera
 3. Wow! Så himla himla fint :-)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Tack tjejer! Vad gulliga ni är <3

  SvaraRadera
 5. HELT UNDERBART VACKERT!!!!

  SvaraRadera
 6. Sååå vacker kort. helt underbart. Kram

  SvaraRadera
 7. Ooh va vackert de va!! Tack, får alltid en massa inspiration när jag kikar in hos er tjejer:-D! Kram på er Eva/ScrapFia

  SvaraRadera
 8. Superfint kort Rosa, så gullig bild fint färglagd och läckert upplägg på kortet!
  Kram!!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!