1 maj 2013

Sjung om studentens lyckliga dag...

Under helgen hos Ciza fick vi lite utmaningar och idag visar jag en färgutmaning...som blev en presentpåse till en nybliven student :-) Denna gång använde jag två gummistämplar, men de finns även som digitala stämplar bland flera andra passande i samma student/examen-tema


Jag har använt papper och klippark från Panduros Tilda till denna altrade påse. Alla kanter har blivit chalkade i passande ton och jag har använt Stickles-glitter lite här å var. Längst upp sitter ett spetsband som fått rosa små halvpärlor i de stora hålen.

Först stämplade jag Studentsång med ljus rosabrun text på skylten för att ge den lite mer liv. "Huvudstämpeln" Sjung om studentens lyckliga dag fick hamna över det hela.

Å här har vi färgerna jag utgått från.


Kramar
Linda


2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!