22 maj 2013

Sköna gröna älgar

Idag visar jag ett fodralkort som jag gjort till min ena systerson som fyllt år.
Jag har använt två härliga älgar som är ritade av Pernilla Nilsson. Dessa kommer du snart hitta här: Nillas stämplar

Jag har använt ett grönt cardstock som grund som jag vikt omlott. Sedan har jag skurit av de främre överkanterna diagonalt, ruggat och chalkat alla kanter. Innan jag limmade ihop fodralet satte jag fast det mönstrade pappret som också ruggades och chalkades i kanterna. Bokstäverna och siffran är stickers från Doodlebug och de har jag först klistrat upp på grönt cardstock som jag sedan klippt ut.
På kortet som finns i fodralet har jag skrivit en hälsning till födelsedagsbarnet.
Den lilla älgen (som förstås kan göras i valfri storlek) är färglagd med Promarkers och kommer snart till shoppen
Det rara älghuvudet är färglagt med Promarkers och kommer också snart till shoppen

Kramar
Linda


3 kommentarer :

 1. Ett härligt kort med de rätta färgerna. Man blir glad och det blir säkert Rufus också 😊

  SvaraRadera
 2. Du är grym att få till det Linda :-)
  Superläckert!
  Kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Tack snälla ni :-)
  Kram Linda

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!