2 maj 2013

Frankeringsset på olika sätt

Hej på er, nu är det torsdag igen! Ny månad och i och med det också nysläpp av stämplar i shopen. Den här gången handlar det om poststämplar i olika former och varianter och de är så himla snygga! På vår träff förra helgen så jobbade vi med att göra olika versioner av frankeringskollaget. Jag kommer snart att ha den i gummi (jippi!), men den finns i digital form att köpa också.

Så här blev min variant: 


Jag gjorde kortet i formatet 13x15 cm och med vikta kanten uppåt. Jag färgade in mitt frankeringsset med rosa och turkosa distresser. 


Bakom stämpeln knölade jag in silkespapper som jag färgade in lite grann med walnut stain distress. En liten bit av textpapper från en Tim Holtz rulle fick också sticka fram lite. En bit av en pärlswirl fick vara med på ett hörn också.


Några helt underbara blommor i superrosa satte jag i hörnet och ett turkost nätband bakom stämpeln. Jag tror nog jag valde turkost och rosa för att få en bra anledning att använda mig av de tillbehören :-D

Ha en fortsatt skön torsdag! Kram från Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!