15 maj 2013

Frankerat kort i lila

Å här kommer mitt sista alster jag gjorde på vår DT-träff hos Ciza. Vi fick alla samma stämpel att jobba med och hade (bara) 1 timme på oss :-) Jag gjorde ett kort i lila nyanser med den fina stämpeln "Frankeringskollage"

Jag gjorde framsidan av kortet lite kortare så att man ser lite av insidan. Jag använde en fin kantpunch som jag hittade i Cizas lådor, ritade en vit linje längs kanten och gjorde små glitterpluttar med Stickles-glitter. Det mönstrade pappret är från Panduros Tilda.
Piffade till stämpelmotivet "Frankeringskollage" med en svart "söm", lila chalk och Distress Stains. Limmade sedan fast det på ett ljuslila cardstock.

Insidan på kortet...jag blev liksom lite kär i de små Distress Stains-flaskorna :-)


Kramar
Linda


4 kommentarer :

 1. Ååh det blev så himla läckert det kortet! Älskar frankerings stämplarna. Sköna färger, och stansen är superfin! Kramar Pernilla

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Pernilla <3
  Hade fint material att jobba med :-)
  Kramar Linda

  SvaraRadera
 3. Helt underbart kort Linda!
  Älskar färgerna och hur du fått till hela kortet. :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh tack Ciza :-)
  Kram <3

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!